Mye som skjer på en og samme tid

Og jeg liker det :P

Akkurat nå holder på med en oppgave om scenerom. Har innlevering i morgen og i dag skal jeg kose meg med tegning og bygging. Skal snart en tur til Sandvika for å kjøpe inn det siste av materialer.

Kunden jeg skal lage soverom for har gitt meg frie tøyler, så nå har jeg frem til mandag på meg til å bli ferdig.
Det skal bli spennende og se hva jeg kommer frem til. Men må innrømme at jeg kommer til å leke meg med farger og tekstiler. :)

Jobben har gitt oss ansatte verdens beste tilbud på five55. Ett treningsstudio ikke langt fra jobben, og heller ikke langt fra meg. Så nå har jeg ingen unnskyldninger! Har allerede aliert meg med noen på jobben. Så fort jeg får penger skal jeg gå til innkjøp av treningsbukse/tights ting :P

Og på lørdag er det Designers Saturday. Jeg gleder meg!! Skal se om jeg får tatt noen bilder da så jeg får vist dere alt det spennende som foregår den dagen :)

Mange baller i luften, men det går. Det blir bare mindre tid til annet. Men så lenge det er gøy så føler jeg at det ikke har så mye å si sånn sett :) Eneste som er litt kjedelig er at jeg har fått lite tid til kjærestetid med T. Men i kveld er det kun meg og han :) Skal prøve å få til noe koselig da :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fanteria

Fanteria

23, Asker

Dette er en blogg om livet til en interiørstudent og alt det måtte gi. Det blir gjevnlig innlegg som direkte er om interiør. Ellers skriver jeg om hva enn jeg måtte komme over som jeg ønsker å dele. Om det er noe du måtte lure på, send meg en mail til fanteria1@gmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits