Fotball, roadtrip og Guitar hero

Dro tidlig inn til Kolbotn i dag. Satt pent i strandstolen mens jeg så på at gutta peste rundt på banen. Ett vakkert syn som jeg unner de fleste ;)

Var med en kompis til Moss for å levere en liten pusejente. Herremin så nydelig! Nå er cravingen etter en liten pus enda større. Jeg vil ha! Men må være flink og vente til etter skoleåret i utlandet. Jeg ønsker jo kun det beste for våre firbente venner :)

Planen for resten av kvelden er Guitar hero. Har allerede maksa rekken min og er strålende fornøyd med meg selv så langt. Ingen kan ødelegge gleden selv om jeg fortsatt spiller på easy :P Jeg må bare øve litt til! Fingrespill er vel kanskje ikke helt min greie. Holder meg heller til å veive rundt med bein og armer på en matte av stål ;) Venter i spenning til mandag på om vi får den! 

Nå kommer snart resten av folka og da blir det liv. Skål folkens!

 

n66195010925374757594

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Fanteria

Fanteria

23, Asker

Dette er en blogg om livet til en interiørstudent og alt det måtte gi. Det blir gjevnlig innlegg som direkte er om interiør. Ellers skriver jeg om hva enn jeg måtte komme over som jeg ønsker å dele. Om det er noe du måtte lure på, send meg en mail til fanteria1@gmail.com

bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits